DORIS.

Tog ett par bilder på lilla pärlan nyss. Har längtat ihjäl mig efter henne hela helgen! JAG ÄR KÄR.
 

SYSTER & STOCKHOLM.

Sitter och väntar på pendeln nu som ska ta oss in till centrum. Blir fika och kolla affärer. Fint!


TRUE


DEAR SANTA.


DORIS DAY BILLBERG.

Idag är dagen D. Dagen då vi blev MWs hund! Bedårande älskade lilla Doris blev idag vår och vi älskar henne redan! Två mammor, en mormor och en morfar har hon här hemma och ett stenkast bort bor moster Julia som älskar henne minst lika mycket som vi gör. Lyckan är total!


KLOKT BARN.

Mamma och pappa städar ute i förrådet och har rotat fram en stor påse med mängder av gamla saker jag och Emma gjort i skolan.

När jag var åtta år så jobbade vi med teknik i skolan, och på frågan "Använder du teknik hemma? Vad?" så var detta mitt svar. Fantastisk teknik och stavning!


Ikväll har jag för omväxlings skull inte varit ute. Legat hemma, kollat tv, lagat pizza och käkat lite gotta med padre och syster. Avslutade kvällen med att gosa sönder med den SÖTASTE PUPPYN EVER. Är så kär va. Finaste lilla åtta veckor gamla bulldogen Francis/Astrid. DÖR. Fick även smaka på macaroons första gången i mitt liv! Sophia och Linda var hurtiga och bakade. Smakade himmelskt!


PIX.

Säger god natt denna tisdag med lite random bilder från de senaste dagarna. PUZZ


MÅNDAG.

Var på en liten utflykt med jobbet idag. Tog en tripp ut på landet, så himla vackert!


LOVE.

Haft en fin kväll hos Sofia med mina älsklingar! Nu bär det av in till stan. Om det var nån som undrade BA.


FREDAG.

Denna ständiga lyckan som uppstår var fredag. Är den inte fantastisk så säg? Nu väntar en tupplur för fröken Billberg, följt utav en sann fredagsmiddag med min fader. Sedan blir det att svira om, förmodligen till min nya feta kepa, och åka in till stan och möta upp mitt livs kärlek. Menar såklart Julia. Så åker vi hem till en annan kärlek, Sofia, och tar vara på denna fantastiska fredag!

Och tänk nu på dessa visa ord mina vänner:


HALLOWEENFEST HOS BILLBERG'S.

I fredags hade vi som sagt halloweenfest här hemma. En sjuk kväll med älskade människor. Lyckat med andra ord!


HALLOWEENVIMMEL.

Bild från Clooney's i lördags på grymma syskonparen!


ALEX DELARGE.

Idag kör vi halloweenfest numero dos. På Clooneys denna gång! Jag och Julia kör på A Clockwork Orange stil och har klätt oss som Alex Delarge kvällen i ära.


SUGAR SKULL.

Hade halloweenfest här hemma igår. Riktigt riktigt riktigt grym kväll! Kanske orkar fixa bilderna från systemkameran senare idag, tills vidare får ni denna bild på mig som en sugar skull.


RSS 2.0