MAMMA!

Tänk vilken tur att just jag har fått världens bästa mamma. Är lite partisk i frågan, men fan vad bäst hon är! Hon är rolig, otroligt snäll och givmild, sätter alltid andra före sig själv, är ärlig och stark och står alltid för det hon tycker. Hon är så himla lojal och helt underbar och varm som person.

Mamma (och älskade pappas såklart!) har gjort mig till den jag är idag, och visst har dom lyckats rätt bra? Tack för att ni finns och gör att jag växer varje dag!

Älskar er så otroligt mycket och speciellt idag så vill jag hylla min mamma lite extra. Du är den mest fantastiska människa jag vet, och jag beundrar dig för den du är. Jag är så SJUKT glad att du är min mamma och att vi har den fina kontakt vi har. Önskar att jag växer upp och blir en lika otrolig människa som du är. Du är mitt bästa vän och jag älskar dig!


SÖNDAG.

Haft en mysig kväll med min andra halva denna söndag. Tog med oss filtar, lite gott att äta och dricka och traskade mer till Kåsjön där vi satt tills solen gått ner. Man kan ju inte annat än att älska sommarkvällar!


KÖPENHAMN.

Nyss hemkommen från Köpenhamn! Åkte med jobbet tidigt på morgonen igår och kom sagt hem nu. Haft två riktigt sköna och roliga dagar med alla mina goa kollegor. Promenerat som en jävla dåre så är helt slut dock. Var på studiebesök på Carlsbergs Bryggerier igår med, lite otippat besök för en skola kanske.. Men härligt väder, en vacker gård och gratis öl var helt okej kan jag säga! En av höjdpunkterna var givetvis tio shots för hundra spänn i hotellbaren. Goooootte! Ikväll är det givetvis Eurovision som gäller heheh.


YO!

Detta har gått för långt. Har länge ignorerat påtryckningarna från mina vänner men nu har det gått överstyr. Blondinbella? Really?! Kom tillbaks till mig Linda!


MASKINEN.

Spenderat kvällen på Liseberg med babes och Maskinen. Grymma var dom, as expected! Efteråt åkte jag, Emma och Julia hem och tittade på Skönheten & Odjuret. Emma har köpt sig en Disney DVDbox med 142 (!!!?) filmer, så nu har vi något att göra liksom. Har varit 23 år i två timmar och 42 minuter nu btw.


3 MAJ.

Lång dag på jobbet idag, var hemma för en halvtimme sedan. Seeeeegt men extra skönt att komma hem. Sitter på altanen i kvällssolen med Milad och Enma just nu och gottar lite. Sjukt hur mycket man kan älska solen alltså!


SOL!

Underbart att sluta tidigt en dag som denna! Sitter och lapar sol på altanen med mina älsklingar. Fint är det!


VALBORG.

Igår firades fina Ida på som födelsedag! Det började med en go middag med goa damer och slutade med en knökad nattbuss hem från stan. Lite kassa mobilbilder får ni också. (Mössan var en del av nåt spel som jag lyckades få som straff. Inget frivilligt alltså, ni kan vara lugna.)
RSS 2.0