TVÅ SUDDIGA.

 
Nöjer oss med dessa två sugiga mobilbilderna från igår. 

NÅGRA FRÅN MIDSOMMAR.

 
Snodde ett par bilder från Malins Facebook som togs på midsommar. Det var en mysig midsommar hemma hos henne med MASSA god mat som hon fixat. Kolla bara in smörgåstårtan hon fixat helt själv!!? Sjukt gott. Det blev dessvärre en ganska kortvarig midsommar för mig då huvudvärken från hell bestämde sig för att hälsa på. 

MTV WORLDSTAGE.

 
 
MTV Worldstage var det ja. Fan, det var inte bra alltså. Dåligt ljud med på tok för mycket bas och inte fasen kom det några hemliga artister som de sagt? Tove sög, när Loreen kärde Euphoria var det såklart go stämning, B.o.B var bra så vi kollad ett tag sen åkte vi hem. Kändes som ett bra val mina vänner. 
 
Och idag är det midsommarafton! Midsommar har blivit lite som nyår, värsta hysterin över värsta firandet osv. Äh, go mat och dryck med fina människor duger mer än väl. Som med resten av årets 354 dagar vill säga.

120621 TORSDAG.

 
GUD vad härligt väder alltså! Shit vad jag mår bra av sol och värme. Blir liksom automatiskt pigg och glad bara det är fint väder. MMMmmmm! 
 
Det är ju fritids nu under sommarlovet, och då passar man såklart på att hitta på lite saker med barnen. Så idag åkte vi först till Triumf Glass (jävlar i havet vad gott) och sedan låg vi vid Kåsjön resten av dagen. Barnern låg i vattnet i timmar medan jag bara fick nöja mig med att bada fötterna. Ångrade att jag onte hade badkläder kan jag säga, för jesus vad varmt det var. Men jag klagar inte. Solen - STRIKE ME.
 
Ikväll blire MTV Worldstage på Götaplatsen!

NEW SUNNIES.


Nya solglasögon från JC

CLEAN HOUSE!

Städat på  mitt rum idag. Sjukt välbehövligt. Höll på i över två timmar. Och då har jag verkligen städat ALLT. Alltså, verkligen sorterat och organiserat all min skit (Observera att det är MYCKET skit) och alla smycken, hängt upp och tvättat (ok pappa har tvättat) mängder med kläder, dammat och torkat av rubb och stubb, damsugit och våttorkat. Finns inte ett enda dammkorn nu kan jag lova. Känns najz!

NY KLOCKA.

HEY! Blogg.se appen fungerar inte och har inte gjort det på några dagar nu, därav segt bloggande. För lat för att sitta vid datorn och blogga these days. But here i am!

Köpte mig en ny klocka idag för övrigt. Har en likadan i guld som jag älskar och använder hela tiden, så hade dom fått in den i silvrigt också. Varför inte tänkte jag, och så lite shoppingberoende på det så blev den min.


Regal, från Ur&Penn

LENNY KRAVITZ.

Kvällen har spenderats med massa fina tjejer på Liseberg där vi kollat på Lenny Kravitz, som för övrigt var svinbra, och sen har vi åkt massa grejer och bara haft det allmänt gött. Såna här dagar med folk jag älskar förgyller verkligen mitt liv!


HATE WHEN THIS HAPPENS.

Tre par hörlurar måste ändå vara rekord.


HELVETE.

Jävlar vad vi sög idag! Kändes som Ukraina hade dubbelt så många spelare på plan?! Vart var svenska spelarna liksom? Så jävla slappa och fega. Nu gäller det att kötta på mot England på fredag!


ANDRA LÅNG DAGEN.

Med mina babes på Andra Långgatan idag. Mys!


SUMMERBURST ll.

Lite fler bilder från mobilen!


JAG ÄR 23?!

Chilla......


TRE

.. bilder från igår. Väskan som jag köpte i Köpenhamn och naglar och armband jag pysslade ihop!


SUMMERBURST.


RSS 2.0