KÄRLEK.

Har en grym kväll med mina fina älskade tjejer. Helvete va jag älskar er tre.


LÖRDAG.

Varm choklad med grädde och marshmallows framför Mr and Mrs Smith med Emma. Mys indeed!


.

Ja det finns ju både för och nackdelar med Doris. Hon älskar att mysa och ligga så nära som möjligt, helst dom en halsduk. Men hennes fisar.. HERREGUD. Kräkreflexerna jobbar på just nu.


USA.

Så fruktansvärt det som hänt ÄNNU EN GÅNG. Fan något måste ändras.


NAGLAR.

Fruktansvärt sugen på naglar i denna stil. Herre min jesus vad snyggt!


I-LANDSPROBLEM I JULETID.


MUSIKHJÄLPEN.

Ligger och kollar på Musikhjälpen med Doris sovandes på min mage.

Självklart har jag skänkt en slant för att barnen i slummen ska få rent vatten! Det borde alla göra. Man kan skänka 50 spänn på sms. Inte ett piss för oss men för behövande är det mycket! För 50 kronor kan till exempel fem personer få utbildning i hygien och sanitet. GRYMT JU!!!

Smsa 50, 100 eller 200, beroende på hur mycket du vill skänka, följt av artist och låt som du vill önska till 72999. GÖR DET BAAA


SNUTTEN.


LINDA <3

Ytterligare en födelsedag idag. Andra systern Erikssons tur är det. Nämligen världens bästaste Linda! En av mina bästa vänner som jag älskar obeskrivligt mycket. En vän jag kan prata om allt med, skratta med, gråta med. GRATTIS GUMMAN! Jag älskar dig och på fredag ska din 20 årsdag firas ordentligt!


TISDAG.

Ligger hemma och är sjuk. IGEN. Så fruktansvärt jäkla trött på denna förkylningen nu så jag dör. Feber, ont i halsen och orkeslös. Jippi! Men har åtminstone sällskap av denna ljuvliga lilla varelse här i soffan.


SANNE.

Idag är det Sannes födelsedag! Min fina vän. Vi har varit med om så sjukt mycket saker tillsammans vi två. Trädde in i vår fjortistid ihop och härjade. Så många minnen! Hoppas du vet att jag ÄLSKAR DIG massor och alltid finns här för dig. Grattis grattis!


DORIS I SNÖN.

Rockar sin nya hoodie!


TORSDAG.

Änna glömt att uppdatera här det senaste. Här är i alla fall lite bilder från i torsdags då vi var på Nöjesguidens event i Arkaden. Bjöds på snittar och vin åt höger och vänster, och 20% i alla butiker. Slog äntligen till på en fantastisk jeansjacka från Beyond Retro! Klämt på den i ett år typ. Nu ska det bara bli vår innan jag kan använda den med.


RSS 2.0