MITT HJÄRTA.

Nu har hon åkt :( ♥♥
Ha det bäst bebis och ta hand om dig så syns vi om en månad igen när jag kommer ner. 
Glöm inte att jag älskar dig mest!


- 17Emma har packat klart sin väska nu. 17 kilo väger den. Var såklart tvungen att sätta på mig ryggsäcken och känns hur mycket det är jag gått ner egentligen. Sjukt tungt ju?!
Jag är fan grym!

EN DEL AV MITT 2011.HÄR ÄR DET. Året som gått, i en del bilder. Gud vad snabbt det har gått?! Har varit både bra och dåligt, men det är de bra sakerna som jag tänker minnas och ta med mig in i 2012. Ska göra 2012 till ett bra år! Konstigt att börja det utan min andra hälft, men hon kommer ju hem så småningom. VÄLKOMMEN 2012!

THE APPLE OF MY EYE.ALLTSÅ KOLLA PÅ HENNE! Jag får såna sjuka sötattacker när jag är med henne så jag är typ rädd att jag ska äta upp henne... Eller i alla fall krama sönder henne. Trodde inte en varelse kunde vara såhär söt och perfekt? Hon är liksom till och med bedårande när hon är lite missnöjd. Kolla bara sista bilden. 

Helt galet hur tagen jag blir av henne och hur mycket man kan älska något så litet. Tänk när jag får egna barn?! ÅH.HERRE.GUD. Stackars barn. Kommer bli helt psycho.

SCORE


JULDAGEN.


Bröt mot lagen, som den rebell man är, och stal lite bilder från Malin. Heheheheh

VILSNA I ASIEN.

JA OKEJ vi pratar inte om att min älskade lillasyster som jag älskar mest i hela världen ska överge mig, men ni kan ju i alla fall läsa bebisarnas blogg. Jag knåpade ihop den häromdagen, och en hel del inlägg har redan kommit upp! (Grät för övrigt när jag läste inlägget Emma skrev om mig. Kommer dö på lördag.)


LÄS DERAS RESEBLOGG HÄR!!!!!

TAKE ME TO THE PLACE WHERE YOU GO WHERE NOBODY KNOWS IF IT'S NIGHT OR DAY.Emma skulle ta kort på sin packning förut, jag och pappa var lite sugna på att få följa med i väskan. Hade gått bättre om vi inte var fetton.


Emma ska ju åka på lördag. Till Asien. I fyra månader. Väldigt känsligt. Inget vi pratar om. Separationsångesten är så brutalt maximal. Längsta vi varit ifrån varandra är liksom tio dagar. Fan.

29 DEC.

OK. Har precis fått cirka sju stycken MEGAFLIPP på att massa bilder från den senaste tiden helt plötsligt bara är BORTA??!?!??? Finns ingenjävlastans. Blir fullkomligt galen på sån här skit. Fattar inte hur jag liksom bara kan ha lyckats raderat dom?!? Vill så gärna gråta över detta just exakt nu men känns lite over the top.

Hej förresten. Längesen jag skrev nu osv osv. Hade som sagt tänkt att ta igen bloggandet med mängder av fina bilder men icke. Jeffla skit.

Blir la lite julafton så länge då. Varsågoda!


SÖTASTE PEPPARKAKSUNGEN.När man ligger hemma och är sjuk och tycker synd om sig själv så blir man faktiskt på mycket bättre humör när man ser en sån här bild på världens finaste tjej, och tänker att man snart får gosa med henne igen!

LINDAGRTTIS MIN FINA TJEJ! ♥

LILLI&SANNE.IGÅR SÅ FIRADES MINA BABES LINDA OCH SANNE. Middag och fest med fina människor. Gott!

WE ARE GIRLS.Jag är tydligen inte så svårövertalad jag.
Tjejerna lyckades efter några sms att lura in mig till stan sent igårkväll. Det var det värt! Hade så sjukt roligt. Mina fina fina fina! Mötte upp dom på Viktoria, sedan dansades det vidare till Peacock. (Miss)Lyckades få några mobilbilder. Totalt värdelösa, men kanske är bättre än inget åtminstone.

Snart är det dags för dejt med Malin, Julia och Linda. Ikväll joinas vi även av Emma och Milad. Fint!

MOVES LIKE MAIKELHUR JÄVLA SJUKT att min vän Maikel fick sjunga för ett fullsatt Scandinavium igår!???!!!
SÅ GLAD OCH SÅ STOLT!!

CHEESY FAMILY.Inväntar alla gäster till kvällens glöggkväll här hemma. MYS!

RSS 2.0