LONG TIME NO SEE

HEY FOLKS. Får höra massa gnäll från mina kära att jag uppdaterar alldeles för dåligt här. Kan inte direkt säga emot. Just nu ligger jag hemma i feber och tycker synd om mig själv. Är heller inte aaaalls avundsjuk på att mina vänner åker till Turkiet idag. Nä, nä. Inte alls avundsjuk.

Ska försöka bli bättre på att uppdatera här men kan inte lova nåt heheheh..


DON'T FORGET TO KOLLA MIN TUMBLR MED DÅÅÅ. Den uppdateras i alla fall.

malutb.tumblr.com 

Gammal random bild på Unni, Elwira och mig. Aj lövs it.


110816TJABBA TJENA YO. Nyss ätit mina ASTORRA nötfärsbiffar till middag. Så jävla fast besluten om att gå ner i vikt, så dieten följs in i minsta detalj. Då får man inte äta saftiga goda pannbiffar. Äckliga och torra går däremot alldeles utmärkt. Imorgon tänkte jag ge mig på någon form av tacofärs, kan bli bra. Älskar fisk och kyckling, men blir liksom aningen långtradigt med bara det. Men ska fetthelvetet bort, så.

Tror jag ska städa färdigt på mitt rum nu. Började i fredags då jag och Milad drog ut ALLA mina kläder på sängen och skulle "sortera". Jomen visst. Han provade alla kläder medan jag bildade typ elva olika högar med för jag var osäker på vad jag skulle ha och så. Slutade med att jag fick panik och helt plötsligt hade jag fyllt sex kassar med kläder som skulle bort. Så garderoben mår bra i alla fall. Nu återstår resten.EEEEEY NI GLÖMMER VÄL INTE AV MIN TUMBLR?

16 AUGUSTISom ni förmodligen redan förstår så fyller mina allra bästa kompis år idag.
Grattis på födelsedagen älskade Malin. DU ÄR BÄST! Älskar dig!

110814


HAHAHA älskar andra bilden där Annica punkterar Hannahs gravidmage med sin stjärnvinst.

Vi tog ett par timmar på Liseberg idag. Åkte lite grejer och jag förbarmade mig över allas vinster och min diet. Bara att bita ihop och komma igen. En vecka och fem kilo lättare nu! Imorgon går vi på vecka två och jag är fortfarande lika taggad.

OH GOD, I LOVE YOU!


MINA ÄLSKLINGAR EMMA & JULIA FÖRRA VECKAN

I CHANGE SHAPES JUST TO HIDE IN THIS PLACE BUT I'M STILL, I'M STILL AN ANIMAL.

Ett par bilder jag tog förra veckan när jag, Emma och Isabelle tog oss en tur till Borås djurpark. Älskar att gå runt där! Blir som ett barn igen. FINT. Emma har tjatat om både Borås och Kolmården hela året, så vi körde på bägge. Varför snåla liksom. Måndagen blev det Borås och tisdagen Kolmården med Julle och Milad. Kommer fler bilderrrr! 

-DEJT MED MIN FINA OCH NORMALA VÄN IMORGON DÅ.


SKINNY BITCH

Tredje dagen av mitt nya liv med dieten (HAHAHA alltså jag låter ju SÅ oskön..) är nu avklarad. Går jäkligt bra hittills! Det ska vara just dessa första dagar som är tuffa, men jag tycker det går galant och mår oförskämt bra. Är så jävla taggad!

Dieten är indelad i olika faser och det är just den första är tuffast, och jag har nu kvar en vecka på den. Helt färdig kommer jag vara i juni nästa år ungefär. Fett lång tid! Fast målvikten kommer jag uppnå ungefär ett halvår innan det, så sista halvåret går ut på att lära kroppen anpassa sig till sin "nya kropp". Så ingen alkohol, förutom typ tre undantag, på ungefär elva månader. Mina vänner kommer älska detta. Eller inte.BASED ON A TRUE STORY.

ONCE UPON A TIME AT BORÅS DJURPARK..


HÖR OCH HÄPNA

Nu mina vänner, nu ska ni få höra på stordåd. Sista dagen på semestern, börjar alltså jobba imorgon igen. Nu är det slut på slapplivet. IMORGON BÖRJAR MITT NYA LIV.

Ja, jag vet vad ni tänker. "Har hört det där förut." Typ efter varje nyår eller semster från alla man känner. Men denna gången HAR jag verkligen bestämt mig.


- SLUTA RÖKA (Dock är helgrökande i måttlig mängd tillåtet)
- DUKAN-DIETEN (Om du är nyfiken kan du alltid kika HÄR)
- INGEN ALKOHOL (Ingår i dieten)
- PROMENERA VARJE DAG
- DRA NER SOM F'N PÅ SHOPPINGEN TILLS JAG NÅTT MIN MÅLVIKT


Minst 9 av 10 tänker att jag aldrig kommer klara detta, men ni ska fan få se. Svårast blir tragiskt nog att avstå alkoholen under så lång period. Inte så att jag är alkis, men blir konstigt att nästan inte gå ut eller festa alls, eller att alltid göra det utan att dricka något. DOCK så kommer jag tillåta mig själv fåtal undantag, som till exempel bästa vänners födelsedagsfirande och nyårs/avskedsfesten för Emma.

Även om det inte hade varit för dieten så är detta med festande och alkohol något som jag tänkt avstå från. Tycker liksom (nästintill) aldrig det är kul längre? Får alltid sån jävla ångest. Inte för att jag super mig döfull, utan för att jag aldrig ser poängen med det dagen efter. Dyrt och jävligt, och en fantastisk huvudvärk på köpet. Ångest. Kanske börjar bli vuxen eller nåt. På tiden kanske. 22 år och gamling.


TUMBLR.

HEY HEY YO YO!
Har gått och skaffat mig en tumblr serni. Det är också enblogg, fast mer en microblogg. Jättesmidigt och bra att mobiluppdatera till, till skillnad från bloggen här. Så håll koll på mig där också, uppdaterar mycket mer småskit på den. SO, FOLLOW ME!

http://malutb.tumblr.com/

SÖNDAGSBILDERRRJa, bättre sent än aldrig heter det ju. Så här får ni bilder att avnjuta typ en vecka efter.

MALINx2

Hängde hemma hos BÄZTIZZ igår. Låg i varsin soffa i solen med utsikt över havet på altanen hela dagen och kvällen, och lagade världsgod mat. En bäst dag med bästa vän.


EMMA 20 ÅR EMMA 20 ÅR EMMA 20 ÅR EMMA 20 ÅR
SOM NI SÄKERT FÖRSTÅR SÅ ÄR DET BILDER FRÅN EMMAS FÖDELSEDAG.
Hela dagen/kvällen/natten var sjukt lyckat. Emma var grymt nöjd och det är såklart det viktigaste. Fin kväll med fina vänner. Smack!

Hänger med snygga tjejer och så. Häng på d...

100media_imag027 (MMS)

Hänger med snygga tjejer och så. Häng på deras blogg då!! Http://nattstad.se/30kvm


20 ÅR!


MIN LILLA BEBISSKRUTT ÄR STOR! Idag blir du 20 år. Herregud. Du ger ju mig åldersnoja. Idag ska du i alla fall firas som aldrig förr! Lillasyster, jag älskar dig mest i hela världen!

RSS 2.0